P o r t f o l i o

drukwerk & websites
klik op de plaatjes voor een vergroting/of website

  QA-plan
QA-plan

Voor QA-plan een logo, briefpapier, omslag en visitekaartjes ontworpen. Een duidelijke, krachtige uitstraling door eenvoud in het ontwerp.

Logo's die Young Design ontwerpt, worden zowel in kleur als in zwart wit opgeleverd.

  MIND ICT
MIND ICTVoor MIND ICT een duidelijk en krachtig logo ontworpen.


  P.O. Advies & Consulting ROES
ROES

Klik hier voor meer voorbeelden (spandoeken, Folders)

Voor P.O. Advies & Consulting ROES is een nieuw logo gemaakt en folders voor op de Intern Begeleiders beurs in april 2008. Tevens heeft Young Design de stand aankleding verzorgd.

Briefpapier en Visitekaarten voor P.O. Advies & Consulting ROES zijn op dit moment nog in ontwikkeling.


  Wet Bio Webapplicatie

WetBio Webapplicatie

Logo Wet Bio WebapplicatieBeyond ICT heeft in samenwerking met VINaB® een online, web gebaseerde applicatie ontwikkeld welke voldoet aan de wettelijk gestelde eisen van de wet BIO. Young Design heeft de site ontworpen. Alsmede de logo's, Algemene Folder en IB Folder. In april 2008 staat P.O. Advies & Consulting ROES op de beurs voor Intern Begeleiders. Voor zijn stand heeft Young Design de spandoeken ontworpen. (zie boven)

  Scoutinggroep Stadhouder Willen III/Lady Baden Powel


In samenwerking met Beyond ICT ontwikkelt Young Design de nieuwe site van Scoutinggroep Stadhouder Willen III/Lady Baden Powel. Deze site is nog niet live en er wordt hard achter de schermen gewerkt. Ook deze hele site wordt in Typo3 gebouwd. Heeft naast diverse weblogs, gastenboek, een boekingsverhuurkalender voor de gebouwen. Tevens zijn er diverse logins voor leden van de groep om hun stukje te vullen.
Deze site is nog in aanbouw.
  Klareco


Klareco is een nieuw Administratief Advies bureau in Arnhem. Ook de huisstijl van dit bureau wordt door Young Design verzorgt.
  Borstvoeding Apeldoorn


In Apeldoorn is een nieuwe Praktijk voor Lacatatiekunde gevestigd. Young Design heeft het logo en de website ontworpen. (update 2009: helaas is de praktijk opgeheven)
  DiŽtistenpraktijk Grietje Tammenga -
Behandeling van eet- en gewichtsproblemenVoor deze praktijk het logo, praktijk folder en briefpapier, afsprakenkaartje, verwijsbrief en website ontworpen.

 

 

 

 

 

 

  Associatie voor Voeding en DiŽtetiek
 Associatie voor Voeding en Diëtetiek

Hiervoor het logo ontworpen. Dit zijn 4 diëtisten in Apeldoorn.
  Nederlandse site over (on)vruchtbaarheid


Deze site heeft een hele nieuwe look and feel gekregen die beter bij deze tijd past. De site is helemaal in Typo3 gebouwd. Young Design specialiseert zich daar in.
  Website Familie Voet


Deze site heeft een hele nieuwe look and feel gekregen die beter bij deze tijd past. De site is helemaal in Typo3 gebouwd, waardoor er door diverse familieleden een inlog is, zodat ze hun stukje kunnen bij houden. Young Design specialiseert zich in Typo3.
  Shop2day


Deze shop is ontworpen voor Shop2day. Zij verkochten allerhande game consoles en aanverwante artikelen.
  Trends2day


Voor Trends2day de hele weblayout en ook de complete huisstijl vervaardigd.
Trends2day is actief op het gebied van import, export, distributie, retail en verkoop aan consumenten binnen Europa. Voor een aantal producten is Trends2day officieel distributeur binnen de Benelux. Trends2day richt zich voornamelijk op trendy en/of electronische producten.
  De Borstvoedingsagenda

Vanaf 2003 heeft Young Design, in samenwerking met Heleen Hayes de borstvoedingsagenda uitgegeven. Elk jaar werd de agenda mooier en volwassener!
  Ascio Group
Young Design is onderdeel van de Ascio Group.
  Beyond ICT

Onderwerpen waar Beyond ICT zich onder andere mee bezighoudt, inclusief beveiligings-beheer, kwaliteitszorg, infrastructuur en informatieplanning.
Klanten bevinden zich in diverse industrie en dienstverleningsgroepen variërend van overheid, onderwijs, bancaire sector, auditing, assurantie, grafische sector en ICT dienstverleners.

Beyond ICT is de hostingpartner van Young Design. Wilt u een website laten hosten? Bel dan met Beyond ICT (055 5335773)

  Kritisch Prikken

 

De periodiek die de Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken uitgeeft, wordt opgemaakt door Young Design. Wij zijn ook verantwoordelijk voor de nieuwe look and feel van het blad. Het logo, alsmede de logo's voor de rubrieken zijn door ons ontworpen.

De NVKP heeft ook een webshop. De software is aangeschaft, maar het geheel is door Young Design in NKVP-stijl aangepast. De electronische documenten die vanaf deze site zijn te downloaden heeft Young Design van een moderner kaft voorzien. Tevens wordt de backend door ons verzorgd

  Applebee
Deze website is geïmplementeerd door Young Design. Tevens voert Young Design het beheer uit. Deze website is 4-talig en wordt gevoed vanuit een database.
  Double You
Deze site is ontworpen door Young Design en wordt tevens beheerd door ons.
  Euractivia

Voor Euractivia is de gehele huisstijl ontworpen (alsmede voor de 4 andere bedrijven die bij de Euractivia groep horen)

 • Brief- en vervolg papier
 • Enveloppen
 • Visitekaarten
 • Flyer
 • Bedrijfsstructuur
 • Paperpins
 • Cornerclips

 

Detail uit de Euractivia huisstijl: paperpins. Hiermee kan stijlvol papieren bij elkaar worden gebonden.

 

Detail uit de Euractivia huisstijl: cornerclips. Met deze clips kunnen papieren stijlvol bijelkaar worden gehouden. Ze worden over het nietje in de linkerbovenhoek aangebracht.Detail uit de Euractivia huisstijl: De sterren uit het logo komt hier terug in de hoek. Dit is bij de enveloppen en brief- en vervolg papier ook het geval. Het papier is van conqueror (crème), wat het geheel een sjieke uitstraling geeft. Voor het briefpapier is voor een conqueror met watermerk gekozen.

 


De website van Euractivia. Uiteraard is het uiterlijk anders dan de gedrukte huisstijl, maar het hoort wel duidelijk bij elkaar.

  Beheervisie

Beheervisie was opzoek naar een nieuwe huisstijl. Het resultaat is zeer uitgebreid:

 • brief- en vervolgpapier
 • visitekaarten
 • met vriendelijke groeten kaart
 • offertemap
 • diverse enveloppen
 • 2 folders van producten
Naast een papieren huisstijl wilde Beheervisie ook een vernieuwde website. Young Design heeft alleen het ontwerp voor de website gemaakt en de plaatjes aangeleverd aan een andere partij.
  Verhuisservice
Een medewerker van Young Design heeft de eerste hand gelegd aan en meegeholpen aan de verdere ontwikkeling van de verhuisservice van ptt post, via een derde partij.
  Diversen (RAET, Wegener Arcade)

 

Een kleine greep uit de diversiteiten die gemaakt zijn door een medewerker van Young Design (jaren '90)
  Nederlandse site over (on)vruchtbaarheid

 

Deze site is ontworpen door Young Design en wordt tevens beheerd. Het forum heeft gemiddeld tussen de 500 en 700 per dag aan pageviews. Inmiddels heeft deze site een nieuw design!
  Thuisblijfmoeders
Voor thuisblijfmoeders.nl heeft Young Design het logo ontworpen.
  Yntema
Een van dingen die een medewerker van Young Design gemaakt heeft in opdracht van een andere partij.
  Stichting Nationaal Chipcard Platform

Deze site is inmiddels offline (ivm een fusie met ECP). Bij deze website vormen de tabbladen het middel om structuur in de informatie aan te brengen.

 

 

 
Prijsopgaven, transacties en leveringen geschieden volgens de leveringsvoorwaarden van de grafische industrie en/of de voorwaarden van de Nederlandse Bond van Ontwerpers en/of de FENIT. Lees verder >>
portfolio Contact

 

home Home